Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Kom igang med evisions e-commerce system


Kom godt igang med dit nye køb af evisions ecommerce system.

Kom igang og opret en ERP WebShop med evision ecommerce Acceleratoren

Denne del af vores dokumentation dækker over hvordan du kan bruge evision ecommerce Acceleratoren til at skabe en WebShop med ERP funktionalitet og datastruktur, automatisk integreret med dit ERP system gennem evision Integratoren. Som beskrevet i følgende billede, handler dette om frontend delen af evision ecommerce platformen.

evision ecommerce system platform

Når man skal oprette en WebShop, bliver man udfordret med en hel masse spørgsmål om opsætning, afhængigt af hvad du vil sælge, hvem du vil sælge til, hvor og hvornår du vil sælge, hvilket sprog du vil vise til kunderne, hvilke valutaer du vil tilbyde, hvordan du vil styre hvilke kunder der kan se, sælge, købe eller redigere deres informationer, samt hvilke statistiske data der skal indsamles og vises til salgsafdelingen.

Med evision ecommerce platformen, sker hele denne opsætning i dit ERP, hvilket reducerer udfordringen i din frontend til at hente dataene for de valg der allerede er truffet i ERP systemet, og præsentere dem på en visuel flot måde. Beregningsmetoderne og datarelationerne i dit ERP, er allerede en del af evision ecommerce Acceleratoren, hvilket lader dig som frontend udvikler fokusere på at binde eksisterende webshop data sammen med en optimereret webfront, uden at skulle håndtere en masse bøvl med integrering af PIM data med dit ERP. I evision ecommerce løsningen, så ER dine frontend PIM data allerede integrereret med dine ERP data, fordi integreringen foregår internt i dit ERP system igennem vores evision PIM.

ecommerce Accelerator

Evision ecommerce Acceleratoren er desuden bygget på en lagdelt teknologi, hvilket gør det meget let at udvikle udvidelser og tilpasninger.

De andre dele af denne dokumentation, består af en simpel guide til hvordan evision ecommerce Acceleratoren installeres, hvordan du udvikler en komplet WebShop baseret på evision ecommerce Acceleratoren, samt en guide til hvordan de mest almindelige problemer med evision ecommerce acceleratoren kan løses.

 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info