Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Flere, separate online butikker i samme løsning

Shop-i-shop eller MultiStore løsning er til den virksomhed, der har brug for separate online butikker til forskellige kundesegmenter, forskellige produktkategorier eller til forskellige geografiske markeder.

Med en Evision Shop-i-shop løsning får du let og hurtig produktadministration kombineret med muligheden for målrettede, personaliserede kampagner på tværs af mærker, segmenter, lande og endda på tværs af flere divisioner i virksomheden. Slut med bekymringer om opdateret produktinformation, korrekte priser, lagerangivelser og shipping. Læg hertil real-time kampagneoverblik, salgsstatistikker og rapporteringsmekanismer!

 

Forskellige facader til forskellige behov.

Med en ægte Shop-i-shop e-handelsløsning fra Evision kan du let opbygge og administrere flere unikke butikker på nettet med forskelligt visuelt udtryk, individuelle design templates og udvalgt produktsortiment, som passer til det valgte segment/marked/land mv. Du kan have et ubegrænset antal facader, der trækker på de samme eller på forskellige databaser fra ét eller flere ERP-systemer.

 

Optimér dine salgskanaler.

En Shop-i-shop løsning giver mulighed for at skabe unikke, personlige e-handels sites for dine produkter, brands, B2B e-handel, B2C e-handel, søsterselskaber, franchise, medarbejderbutikker, co-brandede

web-butikker og meget mere. F.eks. forskellige mærker i din butik eller forskellige afdelinger i et varehus. En Shop-i-Shop løsning kan også være et varehus, hvor on-line butikken består af en række selvstændige butikker ”under samme tag”.

 

Hurtigt reaktionsevne

En Shop-i-shop e-handelsløsning giver dig den ultimative fleksibilitet til at kunne reagere på skiftende forbrugerkrav og konkurrencebetingelser. Det er muligt at hurtigt og smertefrit at teste et nyt marked, en ny kampagne og få vigtig indsigt i prismekanismer og forbrugeradfærd.

 

Målrettet marketing.

Implementering af segmenterede butikker kan gøre din markedsføring mere målrettet og effektiv. Du får mulighed for at give kunderne en mere relevant, målrettet og inspirerende oplevelse. Det fører til markant øgede konverteringer, flere kunder på web-butikken og højere afkast af din investering.

 

Uafhængig marketingafdeling.

Med en Shop-i-shop løsning får marketingafdelingen mulighed for at arbejde mere selvstændigt, fordi det ikke kræver stor involvering af IT-afdelingen ved oprettelsen af nye butikker på nettet. Via Evision’s intelligente konfigurationsmodel, og den dybe ERP-integration kan data og processer let distribueres i nye ”forklædninger” og grupperinger, så du kan skabe selektive produktkataloger, prissætning i et bestemt sprog i et bestemt land mv.

 

Effektiv produktadministration med kraftfuld PIMS/PDM.

Vores løsning leveres med kraftig og lettilgængelig PIMS funktionalitet. Du kan håndtere alle dine back-end data processer nemt og overskueligt, opbygge varer og kategorier og distribuere til de relevante on-line butikker, hvor log-in på sitet bestemmer den enkelte butik eller den enkelte kundes produktkatalog, priser, kampagner m.v.

 

ERP integration.

Med vores Shop-i-shop løsning får du virkelig glæde af dyb ERP integration. Uanset kompleksiteten i din back-end struktur, og om du vil trække på ét eller flere ERP systemer, kan du udnytte alle data og processer fra ERP-systemet i din nye Shop-i-shop løsning på tværs af produkter, kunder, lande, sprog, lagre etc.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info