Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Mobil e-handel til sælgere, servicefolk og butiksansatte

Evision Mobile er en helt ny platform, som er udviklet specielt til at gøre din forretning endnu mere lean. Platformen er en specialudgave af Evision E-commerce og anvendes af de virksomheder, der har folk i marken eller butikspersonale, som alle har brug for data lige ved hånden. 

 

Real-time analyseredskab - Business intelligence on the fly.

Vi stemmer for at afskaffe forsinkede salgsrapporter, forældede statistikker og udtræk fra ERP. Se, hvad der sker. Når det sker! Analysér data for ordreoptagelse, sæsonkollektioner, effekten af salgskampagner i udvalgte områder/segmenter, tendenser for salget mens dine sælgere er i marken. evision Mobile er et realtime analyseredskab til sælgeren, salgschefen, marketingchefen eller CEO'en. Overblik, præcision og hurtig reaktionsevne bliver dit træk.

 

Stærkt salgsværktøj til den kørende sælger eller servicekonsulent.

Evision Mobile indeholder stærk funktionalitet til de mennesker, du har i marken. Kørende sælgere eller servicekonsulenter kan være online med virksomheden og afgive ordrer, servicere kunder, fylde lagre op, og rapportere om vareforbrug. Når dine "mark-folk" er on-line med virksomheden undgåes unødvendig administration, spildtid, tidsforskydninger og forsinkelser samt fejl i ordreafgivelse og rapportering.

 

Mobil platform med dyb integration.

Løsningen er online med virksomhedens ERP-system og kommunikerer via 3G/4G datanet eller via WiFi. evision Mobile leveres på den platform, du ønsker, f.eks. Tablet, Ipad, Iphone, Smartphone, PC.

Velkommen til ægte mobil "real-time".

Læs mere om Evision E-commerce e-handelsplatformen:

 

E-handel icon Online marketing icon Integrations icon PIM icon Platform arkitektur icon

 

Se flere features på vores sælgerløsning her:

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info