Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Stærk mobilt salgsværktøj til Tablet/Ipad/Smartphone

 

Salgsoptimering og fejlminimering.

Evision Mobile leverer det ultimative salgsværktøj til den kørende sælger. Du er online med virksomhedens ERP-system og har alle data ved hånden for at kunne optimere dit salgsarbejde - både når du er på besøg hos kunden, og når du er på farten mellem to kundebesøg. Med dig har du realtime information på kunden, varekatalog, priser, ordrehistorik, lager mv. Alt hvad du har brug for for at beslutte, hvad du skal sælge, til hvem og hvornår. Du kan lægge ordrer direkte i systemet med korrekte, individuelle priser og lagerbeholding. Dit Dashboard giver dig det perfekte overblik over den enkelte kunde med relevant statistik og historik inkl. tidligere og igangværende ordrer. Du har mulighed for Quickorders med stregkodescanning for hurtig ordreoptagelse. 

 

Minimerer administration.

Og så slipper du for at skulle indtaste/indtelefonere ordrer efter dit kundebesøg - det hele ordnes on-line, mens du sidder sammen med kunden og kunden accepterer med det samme. Når du kører til dit næste besøg er ordren allerede landet i ordremodtagelsen og figurerer i statistikken! Afrapportering kan ske real-time, og du skal ikke efterbehandle. Du kan simpelthen koncentrere dig 100% om at sælge.

 

Real-time analyseredskab.

Vi stemmer for at afskaffe forsinkede salgsrapporter, forældede statistikker og udtræk fra ERP. Se, hvad der sker. Når det sker! Analysér ordrer, sæsonkollektioner, effekten af salgskampagner i udvalgte områder/segmenter og tendenser for salget helt ned til den enkelte b-t-b- kunde - mens du er på farten. Overblik, præcision og hurtig reaktionsevne bliver dit træk.

Se vores vores sælgerløsning her.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info