Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Lagerstyring

Der er intet værre end efterladte indkøbskurve eller frustrerede online kunder. Forkerte eller manglende lagerangivelser online kan være ren gift for afdelingen for kundeservice. Men sådan behøver det ikke være.

Evision’s e-handelsmotor reflekterer dine aktuelle lagerbeholdninger, fordi vores system bygger på dine ERP-lagerangivelser. På tværs af lande, kundegrupper og produktkategorier. Uden kompromiser. Du har brug for at kunne vise online kunden præcis, hvad han ønsker at se til enhver tid. Med Evision’s løsning kan du angive korrekte og præcise lagerbeholdninger og forventet levering på bestillingsvarer eller varer, der er i restordre. Det kan kun lade sig gøre, fordi vores E-handelsmotor bygger på virksomhedens eksisterende ERP data og processer. Du får f.eks.

 

  • Real-time lagersynkronisering med ERP-systemet
  • Dato for lager-genopfyldning, når lagerbeholdningen er under et vist niveau
  • Automatisk fjernelse af købs-knap, når produktet er udsolgt
  • Forskellig lagerstyring afhængig af lagermodellen for den enkelte produkttype, f.eks. lagerførte produkter, bestillingsvarer, mængdevarer, udgåede varer
  • Lagerstatus angivet som grøn, gul, rød for at give kunden et overblik.

 

Normalt har et e-handelssite sit eget lager allokeret, som enhver anden “butik”. Samtidigt er det vigtigt, at e-lageret er en del af den samlede lagerbeholdning for hele virksomheden og kan styres som sådan. Det er vigtigt, at det kun er muligt online at købe det antal varer, der er tildelt e-handelssitet. Så snart e-lageret kommer under minimumsgrænsen, skal det været muligt at styre, som ethvert andet lager. Nogle gange vil andre lagre afgive varer til web’en, og nogle gange skal der måske genbestilles varer fra producenten. Med Evision E-handelsmotor får du den dybe ERP-integration, der sikrer, at dit e-lager kan styres på præcis samme effektive måde, som du er vant til at styre dine andre lagre i ERP-systemet.

 

Lagerbeholdningen påvirker produktionsplanlægning

Når online lagerbeholdningen kan overvåges på lige fod med alle andre lagerbeholdninger, er det nemt at flytte rundt på beholdningerne for at udjævne udsving. Indkøb og produktionsplanlægning er ofte stærkt påvirket af lagerbeholdningen. Derfor er det kritisk, at e-lagerbeholdningen er en integreret del af det samlede lager på tværs af virksomheden, divisioner, butikker, lagre, lande mv. I en Evision e-handelsløsning er det muligt nøje at styre indkøbs- og produktionsplanlægningen – også inklusiv den nye online salgskanal.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info