Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Ordrestyring

Med Evision’s E-handelsmotor opnår du en centraliseret, strømlinet og pålidelig ordreproces på tværs af alle dine salgskanaler. Uanset hvilken salgskanal, der modtager dine ordrer eller hvilken afdeling, der er i færd med at gøre deres del af arbejdet med at håndtere ordren, vil ordren reflektere de data og beregningsmodeller, der findes i det centrale ERP-system. Altid korrekte og valide ordredata, så e-ordren kan glide let igennem systemet.

Nøjagtig, pålidelig og konsistent ordrestyring

Moderne virksomheder har mange salgskanaler og ”indgange” til virksomheden. Ordrer kan komme fra forskellige websites, gennem sælgere, via ordremodtagelsen internt, via telefon og igennem partnere. Og  kunden forventer hurtig og pålidelig ordrebehandling uden kedelige overraskelser. De forventer korrekt leveringsdato og pris, rettidig information om ændringer og online adgang til at følge ordren fra ordreafgivelse over fakturering til levering. Du har tilmed døgnåbent! Opfylder du alt dette, har du glade, tilbagevendende kunder.

 

Pålidelig, automatiseret og strømlinet ordrehåndtering

Med Evision’s e-handelsmotor får du mulighed for at give alle kunder en interaktiv, fleksibel og konsistent shopping-oplevelse. Den dybe ERP-integration giver et centraliseret sted til ordrehåndtering uanset hvor ordren kommer fra. Selv komplekse ordrehåndteringsprocesser og samarbejde med leverandører optimeres igennem dette strømlinede system.

 

Øg indtjeningen og optimer dine rapporteringsrutiner

Med den dybe ERP-integration nyder du også godt af, at ordrehåndteringsprocessen bliver langt mere effektiv. Der opstår færre fejl i håndteringen og de mange automatiserede processer vil frigive ressourcer i ordremodtagelsen. Færre fejl og bedre service er også til stor glæde for kunderne. Forbedrede kontrol- og rapporteringsmekanismer gælder nu alle salgskanaler og dine statusrapporter er real-time. Du kan simpelthen følge salg og indtjening, mens det sker. Det er da noget!

Her er et udpluk af funktioner I ordrestyringen med Evision E-handelsmotoren:

  • Komplet og gennemført ordrestyring på tværs af salgskanaler og systemer
  • Bygger på ERP data og beregningsmodeller
  • Synlige lagre fra alle indgange
  • Avanceret kundeselvbetjening
  • Håndterer avancerede fragtberegninger
  • Håndterer avancerede leveringsmekanismer og –metoder
  • Bygger på alle Evision E-handelsmotorens PDM data

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info