Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

PIM - Intelligent Produktberigelse & Kategoriopbygning

I en professional e-handelsløsning kommer man ikke uden om behovet for håndtere de mange produktdata og kategorier, som skal præsenteres på web’en. Måske skal produkterne segmenteres til kundetyper, eller du skal administrere shop-i-shop eller log-in styret produktkatalog. Det har vi naturligvis taget hånd om med Evision’s E-handelsmotor, som du får et intelligent Product Data Management (PDM) system til at udføre dette arbejde.

 

Intelligent produktberigelse og kategoriopbygning

Evision’s Motor til e-handel indeholder alle de funktioner, du har brug for til at kunne vedligeholde og udbygge produktinformation, så den er helt klar til on-line marketing. Med den dybe ERP-integration sikres, at al produktinformation bygger ovenpå eksisterende ERP-produktdata og giver mulighed for avanceret sammenkædning af produkter og kundegrupper til unikke kataloger og selektiv sortimentsvisning. Til hvert produkt kan du f.eks. tilknytte et ubegrænset antal filer og billeder. Desuden kan du med vores ”drag n’ draw” funktionalitet let opbygge produktkategorier og segmentere kunder uden begrænsninger.

 

Avanceret sammenkædning og distribution af data til web’en

Den intelligente opbygning af Evision’s software giver dig mulighed for at knytte mange dataparametre sammen. Du kan f.eks. let og ubesværet opbygge et ubegrænset antal produktkategorier og individualiserede produktkataloger. Du kan endda sende forskellige sæt data ud til forskellige shops fra samme produktdatabase, så du kan håndtere shop-i-shop eller multistore i samme system. Alt hvad du skal gøre er at forestille dig det optimale set-up af produkter, kataloger, kunder og forskellige webshops, og du har det lige ved hånden! Vi har tænkt på det hele!

 

Optimering af søgninger

Logikken med dynamiske produktdata forbedrer muligheden for at optimere dit site i forhold til kundernes søgninger. Du kan tilpasse et sæt data til en bestemt produktkategori, f.eks. en bil. Dette sæt data er forskelligt fra det, som passer til en lampe. PDM systemet har individuelt data set-up for hver produktkategori. Dette giver mulighed for kun at vise de relevante søgedata for den specifikke produktkategori.

 

Produktberigelse bygger på ERP data

Der er ingen grund til dobbeltarbejde. Arbejde er der nok af! Evision’s PDM system bygger på de data, du allerede har i dit ERP system. Dem skal vi udnytte. Derfor bygger vi videre på de informationer, som du så beriger og udbygger til brug for e-handelsløsningen. På den måde har du kun ét system, du skal rette i, når det gælder kunder og produkter. Når alle vitale data holdes i ERP-systemet er det lettere at vedligeholde og det vil samtidig give større gennemsigtighed på tværs af organisationen, fordi flere afdelinger og jobfunktioner kan ”kigge” i ERP-en. F.eks. kundeservice, ordremodtagelse, lager, butikker, sælgere, marketing med flere. Det giver en LEAN forretningsmodel.

Udvalgte features:

  • Centraliseret håndtering af ustrukturerede og strukturerede produkt data på tværs af alle salgskanaler via moderne browser-baseret brugerflade.
  • Nem og gnidningsfri vedligeholdelse af alle tekster, billeder, filer, digitale objekter, mv.
  • Værktøjer til effektivt vedligehold af kategori, pris, kampagner, sprog, geografi, rettigheder etc.
  • Let styring af datakvalitet og konsistens på tværs af markedet f.eks. ounces eller liter, Euro eller DKK eller Dollar etc.
  • Samling af konsoliderede data og konsolideret distribution af data fra forskellige systemer, kilder og divisioner i virksomheden.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info