Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Online Marketing

Rigtigt mange e-handelsplatforme har indbygget CMS funktionalitet, som er udviklet af samme producent. Hos Evision har vi valgt at gøre det anderledes. Vi gør det, vi gør bedst. Nemlig e-handelsfunktionalitet i dyb sammenhæng med dit ERP system. Og så giver vi dig det bedste af det bedste, når det handler om CMS-systemer. Vi har nemlig sørget for, at vores e-handelsprodukter spiller fuldt sammen med de bedste CMS-systemer, markedet kan levere. Og det giver igen dig muligheden for at vælge og for at skifte mening. Det giver dig den stærkeste e-handelsplatform overhovedet. Det er vores mening.

Med Evision CMS api'er forbindes din e-handelsløsning med markedsledende CMS-systemer fra Sitecore, Umbraco eller Sitefinity. Så er du helt sikker på at have en professionel online marketingmaskine, der kører problemfrit med din e-handelsløsning. Desuden leveres integrationen som standard komponenter, så både budget og implementeringstid bliver overskulig! Hvad vælger du?

Hos Evision har vi taget en beslutning. Vi gør det, vi er bedst til. Nemlig e-handel baseret på ERP-data logik. Vi ved alt om at bygge markedsledende e-handelsløsninger med respekt for den måde, som vores kunder driver forretning på. Gennem årene har vores kunder vist os, at professionel on-line marketing drives bedst med dedikerede CMS systemer. Men det har bestemt ikke været problemfrit at forbinde disse CMS systemer med et e-handelssystem. Kompleksitet i data, processer og beregningsmodeller viste sig at være svært at håndtere som forlængelse af CMS systemet. Tilføj da kravet om at e-handelsløsningen skal være dybt forankret i kundens ERP-system, så alle tal og beregninger foretages med eksisterende, vitale data og processer! Ikke nogen nem løsning at strikke sammen. Men problemer er til for at blive løst!

 

Evison CMS Integration

 

Hvorfor er der valgfrit CMS system? Og hvorfor er Evison's platform unik?

Derfor har Evision udviklet en intelligent E-handelsmotor, som let forbindes til det CMS-system, du ønsker. Motoren bygger på data, processer og beregningsmodeller fra ERP-systemet, som så leverer disse data og beregninger fint pakket til CMS systemet. Vi vendte simpelthen e-commerce modellen 180 grader, så det er ERP-systemets logik, der bestemmer og ikke web-sitets. Men med et Evision CMS api kan du forbinde din integrerede e-handelsløsning med et super professionelt CMS-system og få en stærk online marketing maskine, som kan drive din e-business til nye højder. En suveræn kombination af markedsledende kræfter indenfor hvert sit felt, synes vi selv. Hvad vælger du?

Læs mere om de andre komponenter i Evision e-handelsplatformen:

E-handel icon Integrations icon PIM icon Platform arkitektur icon

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info