Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Evision E-handel til Sitecore CMS - den ultimative platform!

Satser I hårdt på at arbejde strategisk med jeres nye, digitale marketingplatform? Eller har I allerede besluttet jer for Sitecore som jeres CMS platform? Så får I med kombinationen af Sitecore CMS og Evision E-commerce en platform i verdensklasse til at løfte jeres e-handelsambitioner. Leadgenerering via målrettede, kundefokuserede digitale oplevelser og E-handel, der kan sikre at besøgende bliver til faste kunder. Med kombination af Sitecore CMS og Evision’s e-handelsplatform kan du forfølge en strategi om sammenhæng og relevans i den digitale kundeoplevelse. Og dét sælger.

 

Forbind kundeoplevelse og e-handel.

Lad Sitecore være krumtappen i kundens oplevelse på sitet.Lad Evision E-commerce håndterer virksomhedens kunde – og produktdata, uanset hvilken kanal data kommer igennem. Med kunden i centrum vil det være muligt at generere enestestående, unikke shoppe-oplevelser. Den bedste forudsætning for høje konverteringsrater. 

 

Ægte Omnichannel.

En total kundeoplevelse bør bygge på den samlede, totale mængde kundedata, som opsamles i forhold til kundens adfærd både online, in-store eller f.eks. via telefonkontakt. Da disse kundedata ofte er lagret i virksomhedens ERP system, kræver dette dyb ERP integration. Det har du allerede nu mulighed for med denne platform, hvor Evision E-commerce leveres med dyb integraton til Sitecore CMS samtidig med, at løsningen af komplet ERP integreret.

 

Relevans og timing i kundens shoppingoplevelse.

Du kan opsamle og forbinde data om kunden som baggrund for at forme kundeoplevelsen, både online og in-store. Du kan tilbyde den mest relevante information og de mest relevante tilbud til kunden, på ethvert trin i kundens adfærd. Du kan simpelthen skabe en shoppe-oplevelse på linje med den, som en super dygtig sælger kan levere. Og det sælger!

 

Samme oplevelse, uanset hvilken digital enhed.

Uanset, hvordan kunden vælger at interagere med din virksomhed (mobil, pc, tablet), kan du levere en ensartet og sammenhængede shoppingoplevelse. Indholdet tilpasses, så den digitale oplevelse er gnidningsløs uanset, hvilken enhed, kunden anvender. 

 

Målrettede informationer og tilbud afhængig af kundens fysiske placering.

Du kan sende skræddersyet indhold til kunden baseret på kundens fysiske placering, f.eks. kan du fremhæve nærmeste butikker eller sende tilbud til kunden om mest relevante varer.

 

Automatisering af real-time indhold.

Du kan reagere på hver enkelt kundes interaktion med din virksomhed - real-time. Du kan sende aktuelt indhold og aktuelle tilbud til kunden baseret på kundens helt konkrete, aktuelle handlinger, lige når de foretages, når kunden er allermest orienteret imod dine produkter og services.

 

Sitecore Commerce Connect.

Evision E-commerce har implementeret Sitecore Commerce Connect standarden 100%. Tilpasningen til Sitecore Commerce Connect har gjort Evision til en af de få, internationale teknologipartnere indenfor E-handel til Sitecore. 100% anvendelse af Sitecore Commerce Connect standarden i Evisions e-handelsplatform giver mulighed for banebrydende e-handelsløsninger, der til fulde kan udnytte potentialet i Sitecore’s engagement platform på e-handelssitet.

Læs mere her, om alt, hvad Evision E-Commerce kan gøre for din virksomhed

Læs mere her om, hvad Sitecore CMS kan gøre for kundeoplevelse og konverteringsrater for din virksomhed på www.sitecore.com.

Eller ring til Evision, så kan vi hjælpe dig med yderligere information og vejledning.

 

Sitecore logo

 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info