Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Evision E-handel til Sitefinity CMS - en stærk kombination

Sitefinity CMS er en digital marketingplatform målrettet virksomheder, der har brug for at personalisere de digitale budskaber og arbejde professionelt med online konverteringsrater og fastholdelse af online brugeren. Sitefinity er kendt for brugervenlighed og nem tilpasning af systemet. Platformen er baseret på de nyeste teknologier som responsive design og ASP.NET MVC og Sitefinity har for nyligt vundet People's Choice Awards for "Favorite Content Management Solution" og blev placeret som nr. 1 i kategorien "Ease of Use" i "the Gleansight 2014 WCM Benchmarks report.

Med Evision E-Commerce til Sitefinity CMS får du en solid, sammenhængende e-handelsplatform til professionel on-line markedsføring og e-commerce. Desuden får du alle fordelene ved real-time integration til dit erp-system. Simpelthen det bedste fra 2 verdener i ét sammenhængende e-handelssystem. Integrationen leveres som standard software moduler.

Læs mere her, om alt, hvad Evision E-Commerce kan gøre for din virksomhed

Læs mere her om, hvad Sitefinity CMS kan gøre for din kundeoplevelse og konverteringsrater for dn virksomhed på www.sitefinity.com.

Eller ring til Evision, så kan vi hjælpe dig med yderligere information og vejledning.

Sitefinity Logo

 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info