Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Det bedste fra to verdener smelter sammen

 

Vi bygger bro for din business

Vi mener ganske enkelt ikke, at det kan lade sig gøre at drive effektiv e-handel, uden at webdelen hænger ordentligt sammen med virksomhedens back-end system. Hos Evision tænker vi derfor webfront og ERP sammen i et sammenhængende system til integreret e-handel. Sådan giver vi dig de bedste betingelser for at drive professionel e-handel, som kan give både omsætning og indtjening.

 

Vi bygger bro med vores erfaringer

Hos evision har vi bred og dyb erfaring indenfor både web-verdenen og erp-verdenen. Vi ved, hvad der skal til for at få din integrerede løsning i luften til tiden, med overskuelig økonomi og stabil drift efterfølgende.

 

Vi bygger bro med vores software

Vi sørger for, at gode systemer, du kender, hænger perfekt sammen. Fra CMS-systemet, som kan give et professionelt præsentationslag på web’en, måske endda med gode online marketing faciliteter. Til at få EPR-systemets data, beregningsmodeller og –metoder og processer til også at gælde for din e-handel.

Nedenfor kan du se de områder, som en Evision E-handelsplatform dækker over. I figuren er der links til de forskellige produktområder, som platformen er sammensat af, nemlig WEB, E-Commerce og ERP.

 

Web, Ecommerce og ERP kombineret

 

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

E-handel icon Online marketing icon Integrations icon PIM icon Platform arkitektur icon

 

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info