Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Strategisk e-handel er ERP integreret

Med vores e-handelsmoduler binder vi din web og dit ERP-system sammen til ét sammenhængende, lean forretningssystem. Ret smart synes vi! Vi kalder det integreret e-handel.

Men hvad betyder det for din forretning?

 

Toplinje. Bundlinje.

Via web’en skabes din omsætning. Hos Evision kan du vælge mellem markedsledende CMS systemer som Sitecore, Umbraco og Episerver CMS til at drive din online marketingmaskine. Det sikrer dig, at du har super gode muligheder for at få trafik på dit site, kunne måle og analysere og optimere på det, der giver dig de bedste konverteringsrater.

Via ERP-systemet skabes din bundlinje. Med fuld online integration sikrer du, at du kan drive din e-business som du driver enhver anden forretningsenhed. Din ERP-system bliver ved med at være dit back-bone. Og her kan du vælge mellem de mest udbredte ERP-systemer som Microsoft Dynamics AX, NAV, C5 og Microsoft XAL, Infor/BAAN, SAP, IFS og IBS.

 

Frihed. Skalerbarhed. Sammenhæng.

Med Evision E-commerce kan du alt det, som de valgte CMS og ERP systemer kan tilbyde. Hvad enten det gælder web-optimering, dynamisk indhold, design, fleksibilitet, tilpasninger og analyser med CMS-systemet, eller det gælder anvendelsen af erp-systemets data, filer, processer og rapportering (f.eks. priser, prisberegninger, varegrupper, varetekster, filer, billeder, kundestamdata, ordredata og lagerstatus). Du får simpelthen det bedste fra begge lejre, serveret i ét sammenhængende e-handelssystem. Naturligvis kan du også anvende 3. parts add on produkter. Du kan simpelthen trimme din forretning uden begrænsninger i teknik.

 

God projektøkonomi.

Men du kræver også, at det skal være rentabelt at implementere en ny løsning. Derfor har vi udviklet en teknologiplatform, hvor softwarekomponenterne leveres som standardsoftware. Det giver den bedste økonomi i projekterne. Også på længere sigt. F.eks. kan du udskifte både CMS og ERP system uden at tabe din investering på gulvet.

 

Integration er dikteret af forbrugeren.

Evisions e-handelsplatform er udviklet med næse for tendenserne indenfor e-business. Forbrugsmønstrene ændrer sig. Forbrugeren bevæger sig både off-line og on-line. E-handel smelter sammen med resten af forretningen. Virksomhederne skærer til og driftsoptimerer. Det kræver simpelthen, at teknikken må smelte sammen og gøres så let tilgængelig som muligt. Det har vi set. Og vi kan levere både teknikken og løsningen til din virksomhed. Integreret e-handel er simpelthen dikteret af forbrugeren. Velkommen.

 

Realtime.

Hos evision betyder integration – realtime. Det vil sige, at du får muliged for et fuldautomatisk, sammenhængende system, hvor både varedata, ordrer og kundedata flyder fra back-end systemet til web’en og tilbage igen – altid ajour, altid korrekte data, altid fuldt overblik for både dine vigtige kunder, dine ordremodtagere, dine sælgere og marketingfolk, dine logistikdrenge og -piger, dine økonomisnuder og naturligvis dig som ansvarlig.

 

Lean e-handel.

Ét sammenhængende system, der forbinder både medarbejdere og processer, giver dig lean e-handel. Ingen kompromiser her. Lad enhver gøre det, de er bedst til – på den måde, de er vant til. Lad marketing brillere med analyser og optimering af salget og lad dit e-commerce vareflow være en integreret del af forretningen, så det kan måles og vejes. Lad økonomi,  ordremodtagelse og logistik håndtere varer, kunder og ordrer med super professionelt overblik, uden fejl, gen-indtastninger, udsolgte varer og andre ubehageligheder. Kort sagt – optimal drift og tilfredse kunder.

 

Service 24/7. Sådan.

Et fantastisk service værktøj til både store og små kunder, der kan se individuelle priser, ordrestatus, tidligere ordrer, tidligere indkøbslister mv. Tænk hvor meget tid det sparer hos både dig og kunden at automatikken er i orden.

 

Ingen tabte ordrer.

Hos Evision er systemsikkerhed i højsædet. Vores intelligente systemdesign sikrer, at e-handelsløsningen ikke sletter en webordre, førend den er komplet registreret i ERP systemet. Så skulle dit ERP-system være utilgængeligt, vil web-ordren blive gemt og sendt til ERP-systemet, så snart der er liv i det igen!

 

Evision E-commerce e-handelsplatform består af flere, fuldt integrerede komponenter, læs mere her:

E-handel icon Online marketing icon Integrations icon PIM icon Platform arkitektur icon

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info