Om os Systemet Dokumentation Blog Login Registrer

Evision Ecommerce Platform til Dynamics NAV

Har du brug for at få dine varer fra din Dynamics NAV på nettet? Med Evision Ecommerce Platformen kan du nemt integrere din Dynamics NAV med din webshop. Vi har 10 års erfaring med både webshop optimering og Dynamics NAV og har derfor perfektioneret vores produkt, således at du kan spejle den forretningslogik der ligger i Dynamics NAV ud i din webshop. Dermed kan dine medarbejdere fokusere på det der betyder noget for kunderne og din forretning frem for at skulle håndtere ordrer, produkter og priser.

Kunder med Dynamics NAV og evision ecommerce platform

Lomax

Specialiseret ASP.Net webshop og Dynamics NAV

Baseret på evision ecommerce platform, med fuldautomatisk ordreflow, lageropdatering, udregning af leveringstid. Lomax har udbygget systemet med deres egen kampagnemotor som er integreret både i webshop og Dynamics NAV.

Selek

Umbraco webshop forbundet med Dynamics NAV

Selek sælger varer til forhandlere i både Danmark, Norge, Sverige og snart flere EU lande. Løsningen er baseret på evision ecommerce platform, der sørger for at ordre fra umbraco webshop lander i det rigtige regnskab i Dynamics NAV

Zolutions

Umbraco webshop forbundet med Dynamics NAV

Zolutions sparer mange timer på automatisk indlæsning af produktkataloger i Dynamics NAV, som er direkte opdaterer deres webshop gennem evision ecommerce platformen.

Fordele ved Dynamics NAV med evision ecommerce platform

  • En Webshop baseret på evision ecommerce engine kan nemt udvides til at imødekomme dine behov for ekstra forretningslogik.
  • Evision Ecommerce platformen er ikke bundet til en specifik webshop platform, hvilket tillader Dynamics NAV nemt at blive forbundet med Umbraco, Sitecore, eller anden .Net baseret webshop.
  • Data flyder automatisk mellem mange til mange webshops og Dynamics NAV regnskaber
  • Dynamics NAV pris-logik og linje-rabatter er en del af evision ecommerce engine, og derfor til rådighed i webshoppen uden kontakt til Dynamics NAV for udregning af priserne.
  • Lagerstatus opdateres både i webshop og Dynamics NAV og synkroniseres automatisk for at give kunderne i webshoppen et korrekt overblik.
  • Varianter med eget lager, Relaterede varer, fallback logik ved udgåede varer og ”så længe lager haves” følger med som standard.
  • Genbestilling er nemt for kunden, da gemte indkøbskurve og tidligere ordre eller fakturaer kan bruges som grundlag til nye ordre i evision ecommerce engine.

Med Evision ecommerce platformen er det slut med at vedligeholde to eller flere forretningsområder. Evision PIM modul er direkte integreret i Dynamics NAV, og tillader opsætning, vedligeholdelse og udvidelse direkte i Dynamics NAV. Din webshop bliver automatisk opdateret, og kræver derfor ikke vedligehold. Evision Ecommerce Platformen skalerer i takt med at din forretning vokser, og er uafhængig af både CMS og ERP system. Kommer behovet for at skifte Dynamics NAV ud med en Dynamics AX, eller skifte Umbraco ud med Sitecore, vil evision ecommerce platformen gøre processen simpel og overkommelig.

Hjemmesiden bruger cookies. Ved fortsat at bruge vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Mere info